Ταινία Black Panther 2 Wakanda Forever Greek Subs HD

 Ταινία Black Panther 2 Wakanda Forever Greek Subs HD

Μαύρο Πάνθηρα 2/Black Panther 2 Wakanda Forever (2022) πλήρης ταινία Online Gr | Μαύρο Πάνθηρα 2/Black Panther 2 Wakanda Forever (2022) ταινία Online | Ταινία Μαύρο Πάνθηρα 2/Black Panther 2 Wakanda Forever online με ελληνικους υποτιτλους.

Η παρακολούθηση ταινιών σήμερα είναι υποχρεωτική, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας που απαιτεί να μένουμε σπίτι. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε υπηρεσίες ροής ή τις κατεβάζουμε. Παρέχουμε πολλές ταινίες, από νέες μέχρι ταινίες που προβάλλονται εδώ και πολύ καιρό. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η νέα ταινία, Μαύρο Πάνθηρα 2/Black Panther 2 Wakanda Forever (2022), η οποία θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα.

Μαύρο Πάνθηρα 2/Black Panther 2 Wakanda Forever (2022) Πλήρης ταινία online με ελληνικους υποτιτλους δωρεάν

Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες Μαύρο Πάνθηρα 2/Black Panther 2 Wakanda Forever (2022) στο διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς; Μπορείτε να το παρακολουθήσετε διαδικτυακά και δωρεάν χωρίς εγγραφή. Όλες οι ταινίες είναι μεταγλωττισμένες σε γιουνάνι ή με υπότιτλους γιουνάνι.

| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |
◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧◧

 ⤫ Παρακολουθήστε Μαύρο Πάνθηρα 2/Black Panther 2 Wakanda Forever (2022) Πλήρης ταινία online HD 1080p  ⤫



Επιστροφή στη θρυλική Wakanda. Χωρίς τον Chadwick Boseman, αλλά με μια ταινία αφιερωμένη σε εκείνον.

Πρωτότυπος τίτλος: Black Panther: Wakanda Forever
Έναρξη ταινίας: 10.11.2022
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2022
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Δράμα
Ηθοποιοί: Letitia Wright, Danai Gurira, Lupita Nyong'o, Angela Bassett, Winston Duke
Σκηνοθέτης: Ryan Coogler
Διανομή: Feelgood Entertainment

ΥΠΟΘΕΣΗ
Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και οι Dora Milaje, πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Wakanda.

Black Panther: Wakanda Forever
Το φαινόμενο «Black Panther» της Marvel, που γιορτάζει την αφρο κουλτούρα και κάνει πράξη την υποστήριξη της πολυπολιτισμικότητας και την ουσιώδη εκπροσώπηση στην μεγάλη οθόνη επιστρέφει με το δεύτερο μέρος της σειράς ταινιών: «Black Panther: Wakanda Forever», στην σκιά του αδικοχαμένου πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας Τσάντγουικ Μπόουσμαν.

Παρακάτω θα βρεις όλους τους κινηματογράφους που προβάλλεται η ταινία καθώς και το πλήρες πρόγραμμα προβολών της για όλη την εβδομάδα.

Η σκηνοθεσία είναι του Ράιαν Κούγκλερ που ανέλαβε και την πρώτη ταινία της σειράς και μεταξύ των πρωταγωνιστών εμφανίζονται τα ονόματα των: Λουπίτα Νιόνγκο («12 Χρόνια Σκλάβος», «Εμείς») , Μικέιλα Κόελ («I May Destroy You»), Άντζελα Μπάσετ («Παράξενες Μέρες») και Ντανάι Γκουρίρα («The Walking Dead»).

Το βασίλειο της Wakanda θρηνεί τον βασιλιά της T’Challa (Τσάντγουικ Μπόουσμαν). Στην σκιά του θανάτου του βασιλιά και υπό το βάρος μιας νέας μεγάλης απειλής για το βασίλειο, η πριγκίπισσα της Wakanda, Σούρι (Λετίτια Ράιτ) ενώνει τους πολεμιστές και όλες τις φυλές του βασιλείου για μία κοινή επική μάχη εναντίον του νέου εχθρού.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά συναισθηματικό sequel που ανήκει στον σύμπαν ταινιών Marvel, το οποίο συνεχίζει την κληρονομιά της πρώτης ταινίας και γιορτάζει τον αδικοχαμένο Μπόουσμαν και την μεγάλη επιρροή που άσκησε η χαρισματική του προσωπικότητα στην κουλτούρα και την ίδια την βιομηχανία.

Ηθοποιοί: Άντζελα Μπάσετ, Λετίσια Ράιτ, Ουίνστον Ντιούκ, Ντανάι Γκουρίρα, Φλόρενς Κασούμπα,
Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ
Σενάριο: Ράιαν Κούγκλερ Τζο Ρόμπερτ Κόουλ

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Δές σε ποιους κινηματογράφους της Αθήνας παίζεται η ταινία Black Panther: Wakanda Forever και το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ημέρες και ώρες προβολών.

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ακουλουθεί λίστα με τους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης που προβάλουν την ταινία Black Panther: Wakanda Forever. Επιλέξε τον κινηματογράφο που θέλεις για να δείς το πρόγραμμα προβολών στο thessalonikiguide.gr

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
Πρόγραμμα προβολών της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever στα σινεμά της Υπόλοιπης Ελλάδας. Συνεχώς προσθέτουμε νέους κινηματογράφους από όλη την Ελλάδα.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Δες σε ποιο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης παίζει η ταινία Black Panther: Wakanda Forever, καθώς και την ημέρα καί την ώρα προβολής.

Comments

Popular posts from this blog

ดูซีรีย์เกาหลี ใต้ร่มราชินี / Under the Queen's Umbrella EP.15 ซับไทย ตอนล่าสุด แบบย้อนหลัง THAI-SUB!

ดู!หนังใหม่ Khun Pun 3 (2023) ขุนพันธ์ 3 เต็มเรื่อง ย้อนหลัง ฟรี THAI

[หนัง] Black Panther 2 (แบล็ค แพนเธอร์ 2 2022) เต็มเรื่อง ออนไลน์ฟรี FULL-HD พากย์ไทย ThaiSub